Hoe kan ik mijn tevredenheidsniveau bijwerken als het verandert?

Geüpdatet door Jennifer B.

Uw verzekeringsmaatschappij moet deze functie voor u beschikbaar hebben gesteld voordat u deze kunt gebruiken.
  1. Klik op Bewerken in de kaart Mijn huidige tevredenheid op uw dashboard.
  2. Verplaats de selectieknop Mijn huidige tevredenheid naar uw huidige tevredenheidsniveau.
  3. Voer uw opmerkingen in of wijzig deze.
  4. Selecteer de teamleden waarvan u wilt dat ze uw tevredenheidsniveau zien als u niet wilt dat de informatie met alle teamleden wordt gedeeld.
  5. Klik op Opslaan.
Teamleden ontvangen een e-mailbericht met uw huidige tevredenheidsniveau en opmerkingen, zodat ze eventuele bezorgdheden kunnen aanpakken voordat de claim wordt afgesloten.