Hoe wis ik mijn in-app-meldingenmap?

Geüpdatet 27/4/21 door Jennifer B.

In-app-meldingen worden na 30 dagen automatisch verwijderd uit de lade Meldingen en uit de Meldingsgeschiedenis.

Eén enkele melding wissen

  1. Klik op naast uw naam bovenaan uw dashboard.
  2. Klik op op de meldingskaart.

Om alle meldingen te wissen

  1. Klik op naast uw naam bovenaan uw dashboard.
  2. Klik op .


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)