Hoe gebruik ik de functie Herkenning van gevaar?

Geüpdatet door Jennifer B.

Een Xactware-beheerder kan de functie Herkenning van gevaar inschakelen, zodat u deze kunt inschakelen. Neem contact op met uw accountvertegenwoordiger voor meer informatie over het inschakelen van deze functie.

Nadat deze functie is ingeschakeld, kunt u de functie Herkenning van gevaar inschakelen om uw bedrijf te helpen bij het automatiseren van de herkenning van potentiële gevaren voor eigendommen.

1. Klik op uw naam bovenaan uw dashboard.
  2. Selecteer Administratie.
  3. Klik op Instellingen in uw Administratie-menu.
  4. Klik op Diensten.
  5. Klik op de knop Herkenning van gevaar op de kaart beeldanalyse.
  6. Klik op Opslaan.