Inlogfouten

Geüpdatet door Jennifer B.

Inlogfout: U heeft het maximale aantal inlogpogingen bereikt

U ziet de foutmelding "U heeft het maximale aantal inlogpogingen bereikt." wanneer uw gebruikersaccount is vergrendeld.

Neem contact op met uw instantiebeheerder om uw account te laten ontgrendelen .

Inlogfout: Uw instantie is vergrendeld

U ziet de boodschap "Uw instantie is vergrendeld. Neem alstublieft contact op met de ondersteuning." wanneer de Xactware ID die u invoert niet actief is in enige instantie of claim.

Neem contact op met uw bedrijfsadministrator of verzekeringsadjusteur om toegevoegd te worden aan de instantie of een claim.

Inlogfout: Xactware ID is momenteel niet in ons systeem

Deze fout kan om verschillende redenen optreden. Als u deze fout ziet, wis dan uw browsercache en probeer opnieuw in te loggen. Als dat niet werkt, reset dan uw wachtwoord en probeer opnieuw in te loggen. Als u deze fout blijft zien, neem dan contact op met ondersteuning.