De functie Gedeelde kalender verbergen

Geüpdatet 5 months ago door Jennifer B.

  1. Klik op uw naam bovenaan uw dashboard.
  2. Selecteer Administratie.
  3. Klik op Algemeen uiterlijk.
  4. Klik de knop Kalender op Ja.
  5. Klik op Opslaan.

Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)