Accountwachtwoorden en inloggen

Geüpdatet door Jennifer B.

Polishouders kunnen zich alleen aansluiten bij claims waarvoor ze zijn uitgenodigd door de primaire contactpersoon van de claim.
ClaimXperience wachtwoorden worden geverifieerd door Verisk en moeten elke 90 dagen opnieuw worden ingesteld. Gebruikers worden naar https://identity.verisk.com gestuurd om hun wachtwoorden te verifiëren en te resetten.
Als u niet kunt inloggen
Het is mogelijk dat u geen Xactware ID heeft of dat u uw wachtwoord bent vergeten.

Als u geen Xactware-ID heeft, volgt u de instructies in het helpartikel Accounts en account-ID's (https://claimxperience.helpdocs.io/l/nl/article/btx6q5j7l5).

Als u uw wachtwoord moet herstellen, volgt u de instructies in het gedeelte Herstel je Verisk-accountwachtwoord van dit helpartikel.

Voor aanvullende probleemoplossingshulp, zie het helpartikel Inlogfouten (https://claimxperience.helpdocs.io/l/nl/article/18qbwy3viw).
Herstel je Verisk-accountwachtwoord
  1. Ga naar https://identity.verisk.com.
  2. Selecteer Vergeten je wachtwoord? onderaan de pagina. Dit brengt je naar de Verisk Reset Wachtwoord pagina.
  1. Enter your account email address. / 3. Voer je account e-mailadres in.
  1. Selecteer Reset Password. Als er een account met het door jou ingevoerde e-mailadres bestaat, zal er een wachtwoordreset worden gestuurd.
  2. Wanneer je de melding Wachtwoordreset ontvangt, selecteer Reset Password. Dit brengt je naar de pagina Verisk Reset je Okta-wachtwoord.
  1. Voer een nieuw wachtwoord in, zorg ervoor dat je aan de vermelde wachtwoordeisen voldoet.
  1. Typ je nieuwe wachtwoord opnieuw in ter bevestiging.
  2. Selecteer Reset Password.
Herstel uw ClaimXperience-wachtwoord
  1. Navigeer naar de Welkom bij ClaimXperience-pagina (www.claimxperience.com).
  1. Voer uw e-mailadres in.
  2. Selecteer Doorgaan. Dit brengt u naar de inlogpagina van ClaimXperience.
  3. Klik op Wachtwoord vergeten? onderaan de pagina. Dit brengt u naar de pagina Wachtwoord resetten.
  1. Voer uw e-mailadres in.
  1. Selecteer Wachtwoord resetten. Als er een account met het door u ingevoerde e-mailadres bestaat, wordt er een wachtwoordreset verzonden.
  2. Wanneer u de melding Wachtwoordreset ontvangt, selecteer dan Wachtwoord resetten. Dit brengt u naar de Verisk Reset uw wachtwoord-pagina.
  1. Voer een nieuw wachtwoord in, zorg ervoor dat u voldoet aan de vermelde vereisten.
  1. Voer uw wachtwoord opnieuw in.
  2. Selecteer Wachtwoord resetten.
Verander uw ClaimXperience-wachtwoord
U moet zijn aangemeld om uw accountwachtwoord te wijzigen.
  1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw dashboard.
  1. Selecteer *Mijn account. Dit brengt u naar de profielpagina.
  2. Selecteer *Wachtwoord* uit het zijdelingse navigatiemenu. Dit brengt u naar de pagina Wachtwoord.
  1. Selecteer Wachtwoord wijzigen. Dit brengt u naar uw pagina Accountinstellingen.
  2. Selecteer Wachtwoord wijzigen.
  1. Voer uw oude wachtwoord in.
  1. Voer uw nieuwe wachtwoord in, zorg ervoor dat u voldoet aan de vermelde vereisten.
  2. Bevestig uw nieuwe wachtwoord.
  3. Selecteer Opslaan.