Scan bestaande formulieren op toegankelijkheid

1. Klik op uw naam bovenaan uw dashboard.
  2. Selecteer Administratie.
  3. Selecteer de instantie, indien nodig.
  4. Klik op Formulieren in uw menu Taken.
  5. Klik op Toegankelijkheidsscan. Een kolom genaamd Is dit formulier volledig toegankelijk?, die aangeeft of het formulier toegankelijk is, verschijnt in de tabel Formulieren wanneer de scan is voltooid.

Zie waarom een formulier ontoegankelijk is

Niet-gepubliceerde formulieren

1. Klik na het uitvoeren van een toegankelijkheidsscan op Nee in de kolom Is dit formulier volledig toegankelijk? op de formulierregel.
  2. Klik op Toegankelijkheidsscan onder uw naam bovenaan het scherm. De redenen voor ontoegankelijkheid worden weergegeven onder de formuliernaam.

Gepubliceerde formulieren

1. Klik na het uitvoeren van een toegankelijkheidsscan op Nee in de kolom Is dit formulier volledig toegankelijk? op de formulierregel.
  2. Klik op Bewerken onder uw naam bovenaan uw scherm.
  3. Klik op Bewerken in het dialoogvenster Een gepubliceerd formulier bewerken voordat u kunt zien waarom een formulier niet toegankelijk is.
  4. [Klik op Toegankelijkheidsscan onder uw naam bovenaan het scherm. De redenen voor ontoegankelijkheid worden weergegeven onder de formuliernaam.