Primaire contactpersoon: Verander de voorkeuren van de verzekeringsnemer

Geüpdatet door Jennifer B.

1. Klik op BEWERKEN in de kaart Voorkeuren van de polishouder op uw dashboard.
  2. Wijzig de voorkeuren van de polishouder zoals gevraagd door de polishouder.
  3. Klik op UPDATE.
Teamleden worden op de hoogte gebracht wanneer de voorkeuren van de polishouder zijn bijgewerkt en een pdf-bestand met de update wordt opgeslagen op de pagina Bestanden van de primaire contactpersoon.