Teamlid: Het meetinstrument gebruiken

Geüpdatet door Jennifer B.

Om een lijn te meten tijdens een live gesprek voor videosamenwerking,

1. Tik op .
  2. Volg de instructies op het scherm totdat uw apparaat een oppervlak herkent.
  3. Ga naar het beginpunt van de meting.
  4. Tik op .
  5. Ga naar het eindpunt van de meting.
  6. Tik op .

Om een vlak gebied te meten tijdens een live gesprek voor videosamenwerking,

1. Tik op .
  2. Volg de instructies op het scherm totdat uw apparaat een oppervlak herkent.
  3. Ga naar het beginpunt van de meting.
  4. Tik op .
  5. Ga naar het eindpunt van de meting.
  6. Tik op .
  7. Herhaal stap drie tot en met zes om de resterende lijnen te meten.
Elk uiteinde van een lijn werkt als een magneet en klikt het richtkruis erop als het richtkruis dichtbij is. U kunt een nieuwe lijn beginnen of eindigen op elk uiteinde van een bestaande lijn door [] dicht genoeg bij het uiteinde van de lijn te gaan staan zodat het richtkruis eraan vastklikt, en vervolgens te tikken [] om het lijnsegment te beginnen of te voltooien.
De loodlijn tool verschijnt telkens wanneer het eerste segment van een lijn gemarkeerd is. Hierdoor kan de hoogte of breedte gemakkelijk worden gemeten en kunnen oppervlakken die moeilijk te meten zijn, zoals hoogten op een muur, gemakkelijk worden gemeten. Om de hoogte op een muur te meten, markeert u een punt op de vloer, beweegt u om de verticale lijn omhoog [] te volgen tot u [] het gewenste stoppunt bereikt en klikt u om het lijnstuk te beëindigen.