Verzekeringnemer: Overzicht van bestanden

Geüpdatet door Jennifer B.

Bestanden, waaronder audio- en videobestanden, documenten en afbeeldingen, vormen een belangrijk onderdeel van uw claim. Juist om die reden bevat ClaimXperience een module voor het onderbrengen van bestanden die naar uw claim zijn geüpload.

Dit zijn de bestandstypen die ClaimXperience momenteel ondersteunt.

• Audio: MP3, OGG, WAV
  • Documenten: CSV, DOC, DOCX, EML, ESX, MSG, PDF, XLS, XLSX
  • Afbeeldingen: BMP, JPEG, JPG, PNG, ZIP
  • Video's: 3GP, 3GPP, AVI, GIF, M4A, M4V, MOV, MP4, MPEG, WMV

Met ClaimXperience heeft uw verzekeringsmaatschappij toegang tot alle bestanden die u uploadt naar uw claim. Wanneer u werkt met een ClaimXperience-teamlid dat geen deel uitmaakt van uw verzekeringsmaatschappij, kunt u ook bestanden met hem of haar delen in ClaimXperience.

U kunt alle bestanden zien die u uploadt naar ClaimXperience. Ook krijgt u een melding wanneer teamleden bestanden toevoegen en met u delen in ClaimXperience.

Alle bestanden in ClaimXperience blijven bij uw andere claiminformatie, zelfs nadat uw claim is afgehandeld.