Verzekeringnemer: Bestanden weergeven, toevoegen, delen en downloaden

Geüpdatet door Jennifer B.

Bekijk bestanden in uw claim
  1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Klik op een bestand voor een grotere weergave of om de beschrijving ervan te bekijken.
Bestanden toevoegen
Wanneer u bestanden aan uw claim toevoegt, moet u deze bestanden delen met minstens één teamlid.

Vanuit het dashboard

1. Klik op Bestanden toevoegen in de Welkom!-kaart op uw dashboard.
  2. Selecteer de teamleden met wie u de bestanden wilt delen.
  3. Bestanden toevoegen met Geen bestand gekozen.
  1. Voeg een beschrijving toe aan het bestand. (optioneel)
  2. Selecteer Toevoegen.

Vanuit het tabblad Bestanden

1. Selecteer Bestanden in uw Hoofdmenu.
  2. Selecteer Bestanden toevoegen.
  3. Selecteer de teamleden met wie u het bestand wilt delen.
  4. Bestanden toevoegen met Geen bestand gekozen.
  1. Voeg een beschrijving toe aan het bestand. (optioneel)
  2. Selecteer Toevoegen.
Bestanden delen
U kunt geen bestanden delen met teamleden met wie ze al zijn gedeeld.

Een enkel bestand delen

1. Selecteer Bestanden in uw Hoofdmenu.
  2. Selecteer Menu bestandsopties openen op het bestand dat u wilt delen.
  3. Selecteer Delen.
  4. Selecteer de teamleden met wie u het bestand wilt delen.
  5. Selecteer Delen.

Meerdere bestanden delen

Optie 1

1. Selecteer Bestanden in uw Hoofdmenu.
  2. Selecteer de keuzevakjes van de bestanden die u wilt delen.
  3. Selecteer Geselecteerde bestanden delen boven aan het scherm.
  4. Selecteer de ontvangers met wie u de bestanden wilt delen.
  5. Selecteer Delen.

Optie 2

1. Selecteer Bestanden in uw Hoofdmenu.
  2. Selecteer Alles delen boven aan het scherm.
  3. Selecteer de teamleden met wie u de bestanden wilt delen.
  4. Selecteer Bestand verwijderen op de bestanden die u niet wilt delen.
  5. Selecteer Delen.

Alle bestanden delen

1. Selecteer Bestanden in uw Hoofdmenu.
  2. Selecteer Alles delen boven aan het scherm.
  3. Selecteer de teamleden met wie u de bestanden wilt delen.
  4. Selecteer Delen.
Bestanden downloaden

Eén bestand downloaden

1. Selecteer Bestanden in uw Hoofdmenu.
  2. Selecteer Menu bestandsopties openen op het bestand dat u wilt downloaden.
  3. Selecteer Downloaden.

Meerdere bestanden downloaden

1. Selecteer Bestanden in uw Hoofdmenu.
  2. Schakel het selectievakje in van het bestand dat u wilt downloaden.
  3. Selecteer Downloaden .

Alle bestanden downloaden

1. Selecteer Bestanden in uw Hoofdmenu.
  2. Selecteer Download bovenaan uw scherm.