Verzekeringnemer: Bestandslabels

Geüpdatet door Jennifer B.

Gebruikers kunnen labels aanmaken en toepassen op bestanden om hen te helpen bestanden te filteren op een manier die het werk dat ze doen ondersteunt. Ze kunnen die bestanden ook bewerken, verwijderen en verwijderen, indien nodig.

Labels aanmaken
  1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Selecteer Labels in de rij onder uw naam.
  3. Selecteer Label toevoegen.
  4. Voer de naam van het label in.
  5. Kies het teamlid met wie u het label wilt delen. (optioneel)
  6. Selecteer Aanmaken.
Een label toepassen op een bestand
  1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Selecteer het menu Bestandsopties openen voor het bestand waaraan u een label wilt toevoegen.
  3. Selecteer Labels.
  4. Schakel het selectievakje in voor het label dat u op het bestand wilt toepassen.
Labels delen en delen opheffen

Een label delen wanneer u het maakt

1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Selecteer Labels in de rij onder uw naam.
  3. Selecteer Label toevoegen.
  4. Voer de naam van het label in.
  5. Kies de ontvanger met wie u het label wilt delen uit het Selecteer ontvangers vervolgkeuzemenu.
  6. Selecteer Aanmaken.

Een bestaand label delen

1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Selecteer Labels in de rij onder uw naam.
  3. Selecteer Label delen.
  4. Kies het label dat u wilt delen uit het Selecteer label vervolgkeuzemenu.
  5. Kies de ontvangers met wie u het label wilt delen uit het vervolgkeuzemenu Selecteer ontvangers.
  6. Selecteer Delen.

Het delen van een label opheffen

1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Selecteer Labels in de rij onder uw naam.
  3. Selecteer Labels bewerken.
  4. Selecteer Delen ongedaan maken voor de naam van de persoon met wie u het delen van het bestand wilt opheffen.
  5. Bevestig dat u het delen van het label wilt opheffen.
Labels bewerken
  1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Selecteer Labels in de rij onder uw naam.
  3. Selecteer Labels bewerken.
  4. Kiezen Selecteer deze optie om de labelnaam te bewerken voor het label dat u wilt bewerken.
  5. Voer de nieuwe naam van het label in.
  6. Selecteer Opslaan.
Een label verwijderen

Optie 1

1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Selecteer het menu Bestandsopties openen voor het bestand waaruit u het label wilt verwijderen.
  3. Selecteer Labels.
  4. Schakel het selectievakje in van het label dat u wilt verwijderen.

Optie 2

1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Selecteer de afbeelding waaruit u het label wilt verwijderen.
  3. Selecteer Label verwijderen voor het label dat u wilt verwijderen.
  4. Bevestig dat u het label wilt verwijderen.
Een label wissen
Als u een label wist, wordt de inhoud die aan dat label is gekoppeld, niet gewist.
  1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Selecteer Labels in de rij onder uw naam.
  3. Selecteer Labels bewerken.
  4. Selecteer Hiermee wordt het label gewist op de kaart van het label dat u wilt wissen.
  5. Bevestig dat u het label wilt wissen.