Verzekeringnemer: Bestanden zoeken en filteren

Geüpdatet door Jennifer B.

Wanneer u de optie Bestanden filteren gebruikt, selecteert u de soorten bestanden die u wilt zien. Dit vermindert het aantal bestanden dat wordt weergegeven, wat het gemakkelijker maakt om het bestand dat u nodig hebt te vinden. U kunt meer dan één filter tegelijk gebruiken, waardoor het aantal bestanden dat wordt weergegeven verder wordt verminderd.

Bestanden filteren
  1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Open de filteropties met Filters: standaardselecties .
  3. Selecteer het type filter dat u wilt gebruiken. Opties zijn onder meer bestandstype, labels en bronnen.
  4. Selecteer de filteroptie.
  5. Klik buiten de lijst met filteropties om de wijziging op te slaan.
Filter resetten
  1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Open de filteropties met Filters: standaardselecties .
  3. Klik op de knop Resetten knop of Filter resetten op het filtertype.
Filtertypen verbergen als er geen filters in gebruik zijn
  1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Filteropties verbergen met Filters: standaardselecties .
Filtertypen verbergen als filters in gebruik zijn
Hiermee worden filters niet gereset.
  1. Selecteer Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Filteropties verbergen met Filters: aangepaste selecties .