Verzekeringnemer: Gereinigde en opgeslagen persoonlijke eigendommen

Geüpdatet door Jennifer B.

Items die zijn gemarkeerd voor reiniging of opslag zijn de items die werden hersteld na een schade, maar niet hoeven te worden vervangen. Nadat ze zijn teruggevorderd, worden ze meestal naar een opslagplaats vervoerd en, indien nodig, gereinigd. Sommige verzekeringnemers kunnen de teruggave van opgeslagen en gereinigde items aanvragen als hun verzekeringsmaatschappij die instelling in ClaimXperience heeft ingeschakeld.

Een lijst met persoonlijke eigendommen is te vinden op de kaart Items die worden gereinigd of opgeslagen op de pagina Persoonlijke eigendommen. Deze zijn toegankelijk in het menu Mijn taken.

Informatie op de kaart met items die worden gereinigd of opgeslagen
  • Een beschrijving van het item
  • De hoeveelheid van het item
  • De kamer waar het item is opgehaald
  • De doos waarin het item is opgeslagen
  • Het item-ID dat is toegewezen toen het item werd ingepakt
  • Het aantal afbeeldingen, video's, documenten of opnamen dat aan een vermeld item is gekoppeld
  • De huidige locatie van het item
  • "Locatie klant" geeft aan dat het item aan de klant is geretourneerd.
  • De status van het item
  • Wanneer de informatie op de kaart voor het laatst is gewijzigd
  • Of het item is aangevraagd voor teruggave
Bekijk een lijst met gereinigde of opgeslagen items
  1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Klik op het pictogram op de kaart Items die worden gereinigd of opgeslagen om de lijst weer te geven.
Verzoek om teruggave van gereinigde of opgeslagen items
Alleen items die worden vermeld op de kaart Items die worden gereinigd of opgeslagen, kunnen worden aangevraagd voor teruggave. Items op de locatie van de klant kunnen niet worden aangevraagd voor teruggave
  1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer de selectievakjes voor items die u wilt terugvragen.
  3. Selecteer Verzoek.
  4. Bevestig de geselecteerde items.
  5. Voer opmerkingen in. (optioneel)
  6. Selecteer Verzoek. De gevraagde items worden weergegeven in een nieuw tabblad Aangevraagd.

Gereinigde of opgeslagen items die voor teruggave worden aangevraagd, worden gemarkeerd met het pictogram Items gevraagd voor teruggave op de kaart Items die worden gereinigd of opgeslagen en worden ook weergegeven in een apart tabblad Aangevraagd. Wanneer een item wordt teruggegeven, wordt het weergegeven op de kaart Items die worden gereinigd of opgeslagen met de locatie die is geïdentificeerd als Locatie klant.

Details

Annuleer het verzoek om teruggave van een gereinigd of opgeslagen item

U kunt het teruggeven van slechts één item tegelijk annuleren.
  1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer het tabblad Aangevraagd.
  3. Vink het vakje aan voor het item dat u hebt aangevraagd, maar niet wilt retourneren.
  4. Klik op Itemaanvraag annuleren.
  5. Bevestig dat u niet wilt dat het item wordt teruggegeven.