Beheerder: Stel waarschuwingsbedragen in

Geüpdatet door Jennifer B.

Bij het toevoegen van categorieën

1. Klik op uw naam bovenaan uw dashboard.
  2. Selecteer Administratie.
  3. Klik op Extra kosten levensonderhoud in het menu Taken.
  4. Klik op Categorieën.
  5. Klik op Voeg normale uitgavencategorie toe.
  6. Voer de naam van de categorie in.
  7. Selecteer het keuzevak Waarschuw teamleden wanneer ingediende uitgaven gelijk zijn aan een ingesteld bedrag of dit overschrijden.
  8. Voer het waarschuwingsbedrag in.
  9. Klik op Toevoegen.

Voor bestaande categorieën

1. Klik op uw naam bovenaan uw dashboard.
  2. Selecteer Administratie.
  3. Klik op Extra kosten levensonderhoud in het menu Taken.
  4. Klik op de verticale ellips [verticale ellips] bij de regel van de categorie waarvoor u het bedrag wilt instellen.
  5. Selecteer het keuzevak Waarschuw teamleden wanneer ingediende uitgaven gelijk zijn aan een ingesteld bedrag of dit overschrijden.
  6. Voer het waarschuwingsbedrag in.
  7. Klik op Opslaan.