Primaire contactpersoon: Een inventarisatie starten

Geüpdatet door Jennifer B.

Als u de primaire contactpersoon van een project bent en uw bedrijf de functie Persoonlijke eigendommen heeft ingeschakeld, kunt u een persoonlijke inventaris van eigendommen opstarten en deelnemers aan het project, waaronder de polishouder, uitnodigen om die inventaris te helpen opbouwen. Dit zal helpen bij het traceren van items die beschadigd of vernietigd zijn door een verlies. Inventarissen kunnen worden gestart in ClaimXperience of worden geïmporteerd vanuit ContentsTrack.

Om een inventaris op te starten in ClaimXperience,

1. Klik op Persoonlijke eigendommen in uw menu Taken.
  2. Klik op Taak delen.
  3. Voeg vervangende items toe en zorg ervoor dat u alle vereiste informatie invoert.
  4. Klik op Toevoegen.

Om een inventaris uit ContentsTrack te importeren,

1. Inloggen op ContentsTrack.
  2. Selecteer de taak met inventaris die u naar ClaimXperience wilt exporteren.
  3. Klik op Inventaris.
  4. Klik op Klantportaal.