Primaire contactpersoon: Een taak voor een gemarkeerd item toewijzen

Geüpdatet door Jennifer B.

Optie 1

1. Klik op Persoonlijk eigendom in het menu Taken op uw dashboard.
  2. Klik op het tabblad Vervangen.
  3. Ga met de muispijl boven het item staan dat u wilt markeren.
  4. Klik op het selectievakje rechts van de itembeschrijving.
  5. U kunt aanvullende items selecteren door te klikken op de desbetreffende selectievakjes.
  6. Klik op Items markeren onder uw naam bovenaan uw dashboard.
  7. Selecteer de velden waarvoor aanvullende informatie vereist is.
  8. Selecteer de persoon aan wie u de taak wilt toewijzen uit het vervolgkeuzemenu.
  9. Voer eventuele opmerkingen in, inclusief welke actie de persoon aan wie de taak wordt toegewezen moet nemen, om hem te helpen de taak voor het gemarkeerde item te voltooien.
  10. Klik op Markeren.

Optie 2

1. Klik op Persoonlijk eigendom in het menu Taken op uw dashboard.
  2. Klik op het tabblad Vervangen.
  3. Ga met de muispijl boven het item staan dat u wilt markeren.
  4. Klik op  links van de regel van het item.
  5. Selecteer de velden waarvoor aanvullende informatie vereist is.
  6. Selecteer de persoon aan wie u de taak wilt toewijzen uit het vervolgkeuzemenu.
  7. Voer eventuele opmerkingen in, inclusief welke actie de persoon aan wie de taak wordt toegewezen moet nemen, om hem te helpen de taak voor het gemarkeerde item te voltooien.
  8. Klik op Markeren.

Optie 3

1. Klik op Persoonlijk eigendom in het menu Taken op uw dashboard.
  2. Klik op het tabblad Vervangen.
  3. Klik op de regel van het item dat u wilt markeren.
  4. Klik op  onderaan de lade Vervangingsitem bekijken.
  5. Selecteer de velden waarvoor aanvullende informatie vereist is.
  6. Selecteer de persoon aan wie u de taak wilt toewijzen uit het vervolgkeuzemenu.
  7. Voer eventuele opmerkingen in, inclusief welke actie de persoon aan wie de taak wordt toegewezen moet nemen, om hem te helpen de taak voor het gemarkeerde item te voltooien.
  8. Klik op Markeren.