Primaire contactpersoon: Gemarkeerde items herassigneren

Optie 1

1. Klik op het tabblad Persoonlijk eigendom in het menu Taken op uw dashboard.
  2. Klik op het tabblad Gemarkeerd.
  3. Klik op het gemarkeerde item dat u opnieuw wilt toewijzen.
  4. Controleer de informatie die is toegevoegd door de persoon aan wie de taak momenteel is toegewezen.
  5. Klik op Opnieuw toewijzen.
  6. Update de velden die u wilt markeren.
  7. Selecteer nieuwe personen aan wie u de taak wilt toewijzen.
  8. Werk informatie bij in het dialoogvenster Opmerking.
  9. Klik op Markeren.

Optie 2

1. Klik op het tabblad Persoonlijk eigendom in het menu Taken op uw dashboard.
  2. Klik op het tabblad Gemarkeerd.
  3. Ga met de muispijl boven het item staan dat u opnieuw wilt toewijzen.
  4. Klik op het selectievakje links van de itembeschrijving.
  5. Klik op Opnieuw toewijzen in de kop onder uw naam.
  6. Update de velden die u wilt markeren.
  7. Selecteer nieuwe personen aan wie u de taak wilt toewijzen.
  8. Werk informatie bij in het dialoogvenster Opmerking.
  9. Klik op Markeren.