Hoe informeer ik teamleden die zijn verwijderd van een project dat ze weer zijn toegevoegd aan het project?

Geüpdatet 4 weeks ago door Jennifer B.

Wanneer u een teamlid weer toevoegt aan een project, krijgt hij een melding dat hij weer is toegevoegd aan het project en weer kan deelnemen als teamlid.


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)