Teamlid: Maak een mediasheet

Geüpdatet door Jennifer B.

Eenmaal aangemaakt, zijn mediabladen beschikbaar in het tabblad Bestanden als PDF.

Optie 1

1. Klik op Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Klik op .
  3. Klik op Mediablad maken.
  4. Klik op bovenaan de mediabestanden die u wilt uitsluiten van het mediablad.
  5. Klik op AANMAKEN.

Optie 2

1. Klik op Bestanden in uw menu Algemeen samenwerkingsverband.
  2. Klik op .
  3. Klik op Selecteer.
  4. Klik op de mediabestanden die u in het mediablad wilt opnemen.
  5. Klik op bovenaan het scherm onder uw naam.
  6. Klik op op de kaarten van de afbeeldingen die u besluit niet op het mediablad te plaatsen.
  7. Klik op AANMAKEN.