Waar vind ik resultaten van herkenning van gevaar?

Geüpdatet door Jennifer B.

Als u het recht hebt om toegang te krijgen tot scanresultaten van herkenning van gevaar, kunt u deze vinden

• Als waarschuwingen op de afbeeldingen in de module Bestanden, die u waarschuwen dat er gevaren in de afbeelding kunnen bestaan.
  • In meldingen voor e-mail en in-app, indien geselecteerd.
  • In de berichtkaarten voor herkenning van gevaar in de lade Bestandsgegevens, die de details bevatten over welke potentiële gevaren in die afbeelding zijn geïdentificeerd.