Verzekeringnemer: Persoonlijke eigendommen zoeken, filteren en bewerken

Geüpdatet door Jennifer B.

Items vinden in uw inventaris van persoonlijke eigendommen
  1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer Items zoeken en filteren onder uw naam. De lade Zoeken en filteren wordt geopend.
  3. Voer de beschrijving van het item, of de kamer waarin het zich bevond, in het veld Inventaris doorzoeken in.
  4. Selecteer Toepassen. De zoekresultaten bevatten de items die overeenkomen met de ingevoerde termen.
U kunt de zoekresultaten sorteren door met de muis over de kolomkop Beschrijving, Hoeveelheid, Kamer of Laatst gewijzigd te gaan en de pijl naar boven te selecteren.
Filter items in uw inventaris van persoonlijke eigendommen
  1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer Items zoeken en filteren onder uw naam. De lade Zoeken en filteren wordt geopend.
  3. Voer de beschrijving van het item, of de kamer waarin het zich bevond, in het veld Zoek inventaris in.
  4. Selecteer de filtervoorwaarde. Met de filtervoorwaarde kunt u opgeven of u wilt dat de resultaten de zoektermen bevatten en of de resultaten een of alle zoektermen moeten bevatten.
De filterconditie is niet de fysieke staat van het item dat u probeert te vinden.
  1. Als u de filterresultaten verder wilt verfijnen, selecteert u een van de opties onder de Itemcriteria om mijn lijst te filteren.
  2. Selecteer Toepassen.
U kunt de zoekresultaten sorteren door met de muis over de kolomkop Beschrijving, Hoeveelheid, Kamer of Laatst gewijzigd te gaan en de pijl naar boven te selecteren.
Details van persoonlijke eigendommen bekijken

Optie 1

1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer het inventarisitem dat u wilt bekijken. De lade Bekijk item wordt geopend.
  3. Klik buiten de lade Bekijk item om deze te sluiten.

Optie 2

1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer Bekijk item voor het item dat u wilt bekijken. De lade Bekijk item wordt geopend.
  3. Klik buiten de lade Bekijk item om deze te sluiten.
Filterinstellingen resetten

Optie 1

1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer Resetten naast Zoeken en filteren toegepast .

Optie 2

1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer Zoeken en filteren toegepast onder uw naam. De lade Zoeken en filteren wordt geopend.
  3. Selecteer Resetten aan de onderkant van de lade Zoeken en filteren.
Details van het inventarisitem bewerken
Items op de Ingediende inventariskaart kunnen niet worden bewerkt.

Optie 1

1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer Item bewerken voor het item met details dat u wilt bewerken. De lade Bewerk item wordt geopend.
  3. Bewerk de details van het item.
  4. Selecteer Opslaan.

Optie 2

1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer Bekijk item voor het item met details dat u wilt bewerken. De lade Bewerk item wordt geopend.
  3. Selecteer Bewerk item aan de onderkant van de lade Bekijk item.
  4. Werk de informatie indien nodig bij.
  5. Selecteer Opslaan.

Optie 3

1. Selecteer Persoonlijke eigendommen in uw menu Mijn taken.
  2. Selecteer het inventarisitem dat u wilt bekijken. De lade Bekijk item wordt geopend.
  3. Selecteer Bewerk item aan de onderkant van de lade Bekijk item.
  4. Werk de informatie indien nodig bij.
  5. Selecteer Opslaan.