Teamlid: Start een live oproep

Geüpdatet door Jennifer B.

Een teamlid of polishouder uitnodigen

Optie 1

1. Klik op START PERSOONLIJK TELEFOONGESPREK in de Welkom-kaart bovenaan uw dashboard.
  2. Selecteer teamlid.
  3. Selecteer het teamlid in het vervolgkeuzemenu Ontvanger.
  4. Selecteer de meldings-/toegangsmethode die u wilt gebruiken.
  5. Voer de contactgegevens van de genodigde in of bevestig deze.
  6. Klik op UITNODIGEN EN LID WORDEN.

Optie 2

1. Klik op Videosamenwerking in uw menu Algemene samenwerking.
  2. Klik op PERSOONLIJK TELEFOONGESPREK bovenaan uw dashboard onder uw naam.
  3. Selecteer teamlid.
  4. Selecteer het teamlid in het vervolgkeuzemenu Ontvanger.
  5. Selecteer de meldings-/toegangsmethode die u wilt gebruiken.
  6. Voer de contactgegevens van de genodigde in of bevestig deze.
  7. Klik op UITNODIGEN EN LID WORDEN.

Iemand uitnodigen die geen teamlid is

Optie 1

1. Klik op START PERSOONLIJK TELEFOONGESPREK in de Welkom! -kaart bovenaan uw dashboard.
  2. Selecteer iemand die geen Teamlid is.
  3. Voer de naam in van de persoon die u wilt uitnodigen.
  4. Selecteer de meldings-/toegangsmethode die u wilt gebruiken.
  5. Voer de contactgegevens in van de persoon die u wilt uitnodigen.
  6. Klik op UITNODIGEN EN LID WORDEN.

Optie 2

1. Klik op Videosamenwerking in uw menu Algemene samenwerking.
  2. Klik op PERSOONLIJK TELEFOONGESPREK onder uw naam bovenaan uw dashboard.
  3. Selecteer iemand die geen Teamlid is.
  4. Voer de naam in van de persoon die u wilt uitnodigen.
  5. Selecteer de meldings-/toegangsmethode die u wilt gebruiken.
  6. Voer de contactgegevens in van de persoon die u wilt uitnodigen.
  7. Klik op UITNODIGEN EN LID WORDEN.

Hoe hebben we het gedaan?