Hoe start ik een persoonlijk telefoongesprek?

Geüpdatet 28/1/21 door Jennifer B.

Informatie: U kunt via SMS of e-mail teamleden en polishouders uitnodigen voor een persoonlijk telefoongesprek.

Optie 1: Een teamlid uitnodigen (inclusief de polishouder)

1. Klik op Videosamenwerking in het menu Algemene samenwerking op uw dashboard.
  2. Klik op Videosamenwerking bovenaan uw dashboard onder uw naam.
  3. Selecteer Teamlid.
  4. Selecteer het teamlid uit het vervolgkeuzemenu Ontvanger.
  5. Selecteer de Meldings-/toegangsmethode die u wilt gebruiken.
  6. Voer de contactinformatie van de uitgenodigde persoon in of bevestig deze.
  7. Klik op Uitnodigen en deelnemen.

Optie 2: Iemand uitnodigen die geen teamlid is

1. Klik op Videosamenwerking in het menu Algemene samenwerking op uw dashboard.
  2. Klik op Videosamenwerking bovenaan het dashboard onder uw naam.
  3. Selecteer Geen teamlid.
  4. Voer de naam in van de persoon die u wilt uitnodigen.
  5. Selecteer de Meldings-/toegangsmethode die u wilt gebruiken.
  6. Voer de contactinformatie in van de persoon die u wilt uitnodigen.
  7. Klik op Uitnodigen en deelnemen.

Hoe hebben we het gedaan?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)