Beheerder: Genereer een gebruikersnaam en API-sleutel

Geüpdatet door Jennifer B.

1. Klik op uw naam bovenaan uw dashboard.
  2. Selecteer Administratie.
  3. Klik op Accountinfo in het navigatiemenu aan de zijkant.
  4. Klik op het tabblad API.
  5. Voer een gebruikersnaam in
  6. Deze gebruikersnaam is specifiek voor de API en niet voor u.
  7. Klik op API-sleutel genereren.
  8. Kopieer de API-sleutel
  9. Geef de API-sleutel en gebruikersnaam door aan uw ontwikkelaars.
  10. Klik op Opslaan.
Maak een notitie van uw API-sleutel; om veiligheidsredenen is deze niet meer beschikbaar nadat u deze hebt gegenereerd en opgeslagen. Als u de sleutel niet noteert, dient u een nieuwe te genereren.
Wanneer u een nieuwe API-sleutel genereert, worden eerder bestaande ClaimXperience API-diensten onderbroken totdat uw ontwikkelaars klaar zijn met het updaten van hun API-aanroepen. Een nieuwe API-sleutel dient alleen te worden gegenereerd in nauwe samenspraak met het ontwikkelingsteam van uw bedrijf.