Polishouder: Doe metingen met behulp van het meetinstrument

Geüpdatet door Jennifer B.

Meet een lijn tijdens een live videogesprek

1. Tik op het liniaalpictogram.
  2. Volg de instructies op het scherm totdat uw apparaat een oppervlak herkent.
  3. Verplaats het vizier naar het startpunt van de meting.
  4. Tik op het plusteken om een meting toe te voegen.
  5. Verplaats het vizier naar het eindpunt van de meting.
  6. Tik op het plusteken om een meting toe te voegen.

Meet een platte oppervlakte tijdens een live videogesprek

1. Tik op het liniaalpictogram.
  2. Volg de instructies op het scherm totdat uw apparaat een oppervlak herkent.
  3. Verplaats het vizier naar het startpunt van de meting.
  4. Tik op het plusteken om een meting toe te voegen.
  5. Verplaats het vizier naar het eindpunt van de meting.
  6. Tik op het plusteken om een meting toe te voegen.
  7. Herhaal stappen drie tot zes om de resterende lijnen te meten.
Elk uiteinde van een lijn werkt als een magneet en trekt het vizier ernaartoe als het vizier dichtbij is. Je kunt een nieuwe lijn starten of beëindigen aan elk uiteinde van een bestaande lijn door het vizier dicht genoeg bij het einde van de lijn te brengen zodat het vizier erop klikt, tik dan op het plus-teken om de meting toe te voegen om het lijnsegment te starten of te voltooien.
Het gereedschap voor de loodlijn lijn verschijnt telkens wanneer het eerste segment van een lijn is gemarkeerd. Dit maakt het gemakkelijk om de hoogte of breedte te meten en zorgt voor een gemakkelijke meting van oppervlakken die mogelijk moeilijk te meten zijn, zoals hoogtes op een muur. Om de hoogte op een muur te meten, markeer een punt op de vloer, verplaats het vizier om de verticale lijn te volgen tot u het gewenste stoppunt hebt bereikt en tik op het plusteken om de meting toe te voegen en het lijnsegment te beëindigen.