Hoe krijg ik toegang tot mijn meldingsgeschiedenis?

Geüpdatet 27/4/21 door Jennifer B.

In-app-meldingen worden na 30 dagen automatisch verwijderd uit de lade Meldingen en uit de Meldingsgeschiedenis.

Optie 1

  1. Klik op vlakbij uw naam bovenaan uw dashboard.
  2. Klik op .

Optie 2

  1. Klik op uw naam bovenaan uw dashboard.
  2. Selecteer Mijn account.
  3. Klik op Meldingsgeschiedenis.


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)