Wat gebeurt er met berichten wanneer het project wordt geannuleerd?

Geüpdatet 2 years ago door Jennifer B.

Het project zelf wordt gemarkeerd als Geannuleerd, maar de berichten in het project wordt opgeslagen voor analyse- en rapportagedoeleinden.


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)