Hoe kan ik een project annuleren?

Geüpdatet 4 weeks ago door Jennifer B.

Projecten kunnen niet volledig worden geannuleerd, omdat ze niet uit de database kunnen worden verwijderd. Ze kunnen echter worden verborgen als u de status van het project wijzigt in Archiveren. Alle informatie die wordt toegevoegd aan een project wordt bewaard voor analyse- en rapportagedoeleinden.


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)