Hoe deel ik bestanden?

Geüpdatet 1 year ago door Jennifer B.

Deel het bestand tijdens het uploaden

1. Selecteer Bestanden in uw hoofd menu.
  2. Klik op Bestanden toevoegen [Bestanden toevoegen].
  3. Klik op Ontvangers selecteren.
  4. Selecteer de ontvangers met wie u het bestand wilt delen.
  5. Het bestand toevoegen met Geen bestand gekozen [Geen bestand gekozen].
  6. Klik op DELEN.

Deel een eerder geüpload bestand

Optie 1: Een enkel bestand delen

1. Selecteer Bestanden in uw hoofd menu.
  2. Klik op verticale ellips [verticale ellips] in het bestand dat u wilt delen
  3. Selecteer de teamleden met wie u het bestand wilt delen.
  4. Klik op DELEN.

Optie 2: Meerdere bestanden delen

1. Selecteer Bestanden in uw hoofd menu.
  2. Klik op verticale ellips [verticale ellips] onder uw naam bovenaan uw dashboard.
  3. Klik op Selecteer.
  4. Klik op de bestanden die u wilt delen.
  5. Klik op Delen [Delen].
  6. Selecteer de teamleden met wie u de bestanden wilt delen.
  7. 7. Klik op DELEN.

Optie 3: Alle bestanden delen

1. Selecteer Bestanden in uw hoofd menu.
  2. Klik op verticale ellips [verticale ellips] onder uw naam bovenaan uw dashboard.
  3. Selecteer Alles delen.
  4. Selecteer de teamleden met wie u de bestanden wilt delen.
  5. Klik op DELEN.

Hoe hebben we het gedaan?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)